Res Tuta - adventure brokers
Hunting Adventures Gourmet Fishing Contacts
Jakt på plainsgame i Afrika med Res Tuta

Södra Afrika bjuder på kontinentens bästa jaktmöjligheter. Pröva en vecka!

 

En jaktsafari kan vara allt från en vecka och längre. Men för den som vill få ett smakprov på konceptet utan att boka upp för mycket ledighet har vi tagit fram följande i samarbete med våra lokala partners:

 

Avresa från Stockholm/Köpenhamn, ankomst nästa morgon till Johannesburg, varifrån vi antingen flyger vidare till Windhoek i Namibia eller tar en väntande bil upp till bushen ca tre timmar norr om Johannesburg.

 

Nicky och Pieter Bothma på Cheetah Safaris i Sydafrika välkomnar oss under en vecka (4-6 jaktdagar). Vi har hela jaktfarmen på 6.000 hektar till vårt förfogande och har möjlighet att nedlägga några av Sydafrikas finaste troféer. Farmen är känd för sin kvalitet när det gäller boende, jakt och arrangemang runt detta. Tröttnar vi på att jaga, tar vi en dag off och åker vattenskidor på floden, badar eller gör något annat, som Nicky plockar ihop: Safari med vita lejon, shopping, Sun City eller en tur över till Botswana.

 

Elke och Hartwig von Seydlitz och deras barn driver Schönfeld i Namibia i fjärde generationen, ca tre timmar med bil från Windhoek. Här har vi ungefär 20.000 hektar fantastisk jaktmark runt oss och geparder in på husknuten. När man jagar på Schönfeld upplever man inte bara hög kvalitet vad det gäller boende och jakt utan också en fin avvägning mellan gammalt och nytt, tradition i tiden och en familjehistoria som började i Sydvästafrika för drygt hundra år. Vill vi har en dag eller två utan jakt, bokar  Elke en golfbana, delfinsafari eller hajfiske kring Swakopmund, en liten idyll ute vid Atlanten.

 

Prisexempel per jägare för 5-6 jaktdagar: Resa, uppehälle, ett par fina troféer: totalt ca 30.000 kr

 

Vi vet vad vi talar om, när vi berättar om våra resmål. Vi är inte ute efter att vara störst, men vi vill vara bäst. Tack vare våra partners runt om i världen vet vi att vi vågar stå för det vi är: Res Tuta – den säkra saken!

 

Christopher Jarnvall 0708-261311/ christopher@restuta.se

Carl Mörner 0705-717025/ carl@restuta.se

Gabriel Rappe 0705-509393/ gabriel@restuta.se

Claes Utterström 0705-525240/ claes@restuta.se

 

Res Tuta

Kaptensgatan 6

SE-114 57 Stockholm

www.restuta.se

www.restuta.com

* This information is actual in the moment of publication and can change all the time. Please ask actual information in office, by phone +371-29515195 or by e-mail info@restuta.com
Contacts | Ethical rules | Wallpapers
Top.LV