Res Tuta - adventure brokers
Hunting Adventures Gourmet Fishing Contacts
Hjortjakt i Skottland med Res Tuta

Hjortjakten i Skottland är som bäst från slutet av augusti till mitten av oktober. Då har vi möjlighet att hitta de stora troféhjortarna på hedarna ett par timmars körning norr om Glasgow, några av landets bästa jaktmarker. Behagligt trötta efter dagens jakt avslutar vi med en god middag och kanske whiskyprovning och njuter av den skotska gästfriheten.

 

Pröva en långhelg!

 

 

Avresa från Stockholm/Skavsta eller Stockholm/Arlanda till Glasgow, dit vi kommer ett par timmar senare.

 

Vi inkvarterar hos våra jaktvärdar, jagar hjort ett par, tre dagar tillsammans med en personlig stalker, tills vi har nedlagt vår trofé. En dag njuter vi kanske av naturen ute vid havet eller jagar ett par fågelsträck en kväll.

 

Vapen går att hyra (Ryan Air från Skavsta tillåter inte vapen ombord) men våra licenshandlingar för kulvapen klass 1 tar vi med oss. Annars går det bra att medföra eget vapen.  

 

Prisexempel (exklusive flyg) per jägare för 3-4 jaktdagar: Transport från Glasgow t o r, 4 dagars helpension, stalker, fäll- och troféavgift för en hjort: SEK 14.995:-

 

 

Vi vet vad vi talar om, när vi berättar om våra resmål. Vi är inte ute efter att vara störst, men vi vill vara bäst. Tack vare våra partners runt om i världen vet vi att vi vågar stå för det vi är: Res Tuta – den säkra saken!

 

Christopher Jarnvall 0708-261311/ christopher@restuta.se

Carl Mörner 0705-717025/ carl@restuta.se

Gabriel Rappe 0705-509393/ gabriel@restuta.se

Claes Utterström 0705-525240/ claes@restuta.se

 

Res Tuta AB

Kaptensgatan 6

SE-114 57 Stockholm

www.restuta.com
* This information is actual in the moment of publication and can change all the time. Please ask actual information in office, by phone +371-29515195 or by e-mail info@restuta.com
Contacts | Ethical rules | Wallpapers
Top.LV