Res Tuta - adventure brokers
Hunting Adventures Gourmet Fishing Contacts
Vildsvinsjakt i Lettland med Res Tuta

Lettland har förlängt säsongens jakt på vildsvin. Nu har vi chansen att jaga hela februari, framför allt trofégaltar och yngre grisar! Vi har tillgång till några av landets bästa jaktmarker. Pröva en helg!

 

Vi avreser fredag eftermiddag/-kväll från Stockholm/Skavsta eller från Stockholm/Arlanda, vi ankommer Riga en timma senare.

 

Vi inkvarterar fredag kväll på ett av Rigas bästa hotell. Lördag morgon jagar vi hela dagen ca 45 minuters bilfärd öster om staden. Vapen går att hyra (Ryan Air från Skavsta tillåter inte vapen ombord) men våra licenshandlingar för kulvapen klass 1 tar vi med oss.

 

Åter i Riga på lördag kväll för välbehövlig vila och därefter en god jaktmiddag på en av stadens många fina restauranger.

 

På söndag förmiddag finns det möjlighet att fortsätta jakten för den som önskar. Eller passa på att bese en av Europas bäst bevarade jugendstäder, innan vi tar planet tillbaka till Sverige på söndag kväll.

 

Prisexempel per deltagare för 1-2 jaktdagar: Resa t o r, inkvartering 2 nätter och jakt (exklusive troféer): totalt från ca 3.500 kr

 

 

Vi vet vad vi talar om, när vi berättar om våra resmål. Vi är inte ute efter att vara störst, men vi vill vara bäst. Tack vare våra partners runt om i världen vet vi att vi vågar stå för det vi är: Res Tuta – den säkra saken!

 

Christopher Jarnvall 0708-261311/ christopher@restuta.se

Carl Mörner 0705-717025/ carl@restuta.se

Gabriel Rappe 0705-509393/ gabriel@restuta.se

Claes Utterström 0705-525240/ claes@restuta.se

* This information is actual in the moment of publication and can change all the time. Please ask actual information in office, by phone +371-29515195 or by e-mail info@restuta.com
Contacts | Ethical rules | Wallpapers
Top.LV